Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

16 Δεκ 09. Διοικητικό

Διοικητικό συμβούλιο σήμερα. Δεν μπορώ να βάλω κουστούμι με τίποτα. Πήγα με το τζιν και σε όποιον αρέσω.
Έκλεινε η χρήση. Καλά τα αποτελέσματα. Αυτή η αγορά θα μας τρελάνει.
Σνακ πολυτελείας πούλαγε το μαγαζί.Απ αυτά που προσφέρουν οι πρέσβεις στις δεξιώσεις τους. Όποιο και να έβαζες πρώτο ,είτε το πολυτελείας ,είτε το σνάκ, σε περίοδο οικονομικής κατάρρευσης δεν άλλαζε τίποτα.
Πέρυσι τέτοιο καιρό ,είμαστε τρελαμένοι ότι η κρίση θα τσακίσει την εταιρεία.
Ο Αλέκος πίεζε για προϋπολογισμό -30% από τα γνωστά. Αλλά είναι και εισηγμένη.
Δεν βγάζεις εύκολα τέτοια πρόβλεψη ,μετά θα ψάχνεις να βρεις γιατί είναι η μετοχή σου φθηνότερη από μία τσίχλα.Το χειριστήκαμε λοιπόν διακριτικά με εφεδρεία όλο το διαφημιστικό budget και ξεκινήσαμε την χρονιά κρατώντας την ανάσα μας.
Όλο το χρόνο οι πωλήσεις τρέχανε σαν νερό. Δεν πιστεύαμε τα μάτια μας. Εδώ κατέρρεε το κράτος ,άλλαζαν κυβερνήσεις ,οι Υπουργοί των Οικονομικών έβγαιναν στην τηλεόραση και τους λυπόταν όλος ο κόσμος αλλά οι πωλήσεις μας στα ύψη.Αθάνατη Ελλάδα. Κανείς δεν πρόκειται να σε καταλάβει ποτέ και εις τους αιώνας των αιώνων.
Γύρισα γραφείο.
Ο Γρηγόρης μου φάνηκε καλύτερα. Μίλαγε πάλι για δουλειές. Μάλλον ήταν ψυχοθεραπεία για να ξεχνάει το ανεύρισμα και να ξεγελά τον φόβο του. Φτιάξαμε μαζί τις επιταγές για την επιστροφή κεφαλαίου της εταιρείας με το φωτοβολταϊκό. Έχουνε πιάσει πάτο οι τιμές με την κρίση και παίρνουμε πίσω κεφάλαιο.Ενημέρωσα την Τράπεζα και ξαναχώθηκα στα κοστολόγια.
Το βράδυ η Πανάθα έχωσε τρία σε κάτι Ρουμάνους και εγώ ευτυχής πήγα ένα κιβώτιο Κρητικό κρασί στον Αγαμέμνωνα .Γιατρός και γείτονας ο Αγαμέμνων μου εξήγησε όλο το στόρυ για τον Η1N1 και το πως οι φαρμακευτικές έστησαν όλη την ιστορία για να τα αρπάξουν ανά τη υφήλιο. Τρομακτική ιστορία . Φρίκη σκέτη. Αλλά πάλι όλη η ιστορία του ανθρώπου είναι γεμάτη από πολέμους ,επιδρομές και φονικά για το χρήμα. Πόσους αιώνες ακόμα θα μας πάρει να εξελιχτούμε σε ένα άλλο επίπεδο ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου