Προετοιμασία: 5 λεπτά, Εκτέλεση: 10 λεπτά
Υλικά για 4 ατομα
4 ντομάτες, μέτριες, κομμένες στη μέση
2 κ.σ. καλαμποκάλευρο
έ.π. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
4 κ.σ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Αφήνουμε τις ντομάτες με την κομμένη πλευρά πάνω σε μία σχάρα να στραγγίσουν και μετά τις πανάρουμε με το καλαμποκάλευρο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, να καλύπτει τον πάτο, και τηγανίζουμε τις ντομάτες 5 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τις βάζουμε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει το λάδι. Τις απλώνουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε κάθε ντομάτα με μία κουταλιά κεφαλογραβιέρα. Τις σερβίρουμε ζεστές με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tip
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τριμμένο τυρί με γιαούρτι ή φέτα. Σε αυτήν την περίπτωση προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο ή βασιλικό.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=75&ct=155&artId=357235&afid=11&dt=28/09/2010#ixzz1CDdkjaFr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου